GeoGeorgiana Prisacaru va apărea din nou pe sticlă începând de săptămâna viitoare. Nu, nu se redeschide Impulsul (unde a prestat matinal şi emisiuni cu prostii filmate noaptea în cluburi). Geo va prezenta ştirile la 1 TV Bacău. Eu zic că nu-i rău. Nici pentru ea, că începuse binişor şi nici pentru televiziunea lui Goian, pentru că a făcut o achiziţie bună.

Oricum, crainicele de la 1 TV sunt bagă şi teren de le sar ochii. N-am prea înţeles cum vine asta. Dar ce ştiu eu despre televiziune ca să emit judecăţi de valoare într-un domeniu dominat în Bacău de strategi mai tari ca Sârbu sau Oancea? Doar îmi dau cu părearea.

Succes, Geo!

teodora-ciuraruReintrarea pe sticlă a Georgianei se face pentru că 1 TV a rămas fără Teodora Ciuraru. Vedeta locală lucra aici încă de la înfiinţarea postului. Dacă îmi aduc bine aminte, eu şi Ilie Bîrzu am năşit-o ca prezentatoare de emisiune. Bineînţeles, eu eram pe post de ăla rău, anti.

A doua invitaţie de la 1 TV, aşa cum le-am şi prezis, a venit după nişte ani buni. 🙂 N-am tânjit. Oricum, Teo este prima care m-a băgat la 1 TV.

Teodora şi-a dat demisia, iar preavizul expiră miercuri. Motivele nu sunt treaba mea. Vă pot spune că deja scrie la Oneşti Expres.

Succes, Teo!

Teoretic, de joi, Geo intră în pâine. Eu am să mă uit de luni.