BecaliS-a dus Gigi la puşcărie. De ce? Pentru că-i infractor. Aşa zice instanţa supremă. Punct.

Presa centrală e jenantă, inclusiv aia care se laudă că nu prea l-a băgat în seamă când ceilalţi îl pupau în cur cu foc. Să nu piardă momentul şi ratingul.

Politicienii sunt la fel de jenanţi ca ziariştii. Cap de afiş – Ponta (că-l simpatizează, na!). Mai rămâne să iasă Băsescu la perdeluţă şi să-i facă din mână: Adio, Gi-gi! Adio, Be-ca-li!

Pe facebook sunt o mulţime de boi şi vaci care au început să umble cu „free Gigi”. Eu nu-i dau afară din lista mea :),  să mă dea idioţii dintr-a lor după ce-or citi ce-am scris aici. Oricum ei nu înţeleg ce se întâmplă, dar intuiesc că e de rău.

Gata cu vărsaul nădufului, enumerăm consecinţele (pe scurt, nu intrăm în detalii):

FC Steauafaliment. Repede. Nu mai are lider, se apucă toţi de furat. Furau ei şi când era Gigi, dar mai cu măsură, că le era frică de oier şi neamurile sale. Acum e la liber. Plus că vor izbucni scandalurile. Ciobanul era bun mediator la berbeci. Acum se vor da cap în cap.

În politică, înafară de Vadim, de poimâne nu va mai vorbi nimeni de Gigi. Pentru că nu-i doare nici în cot de ciobănaşul-puşcăriaş, atât timp cât nu-i mai poate finanţa direct. Dispariţia lui Becali din politică nu-i vreun câştig, din simplul motiv că au rămas destui mult mai cretini, analfabeţi sau mai infatuaţi ca fostul deputat. Aveţi puţintică răbdare. O să-i vedeţi. E o chestiune de timp.

În economie, Becali n-a însemnat nimic, deşi rămâne unul dintre cei mai bogaţi români.

Vreo două zile în plus se vor mai tângui, în bărbi, câţiva popi burtoşi. Era bună la ceva şi educaţia medievală a machedonului.

Ce mă enervează cel mai tare este că mulţi nu vor pricepe în veci că Becali chiar a greşit.