postasLa Podu Turcului, Pânceşti şi Tamaşi pensionarii sunt nevoiţi (obligaţi) să vină la oficiul poştal să-şi ridice pensia. Este destul de grav, anormal total. Asta pentru că acolo, în acele  comune nu mai există poştaşi. Au ieşit la pensie, şi-au dat demisia, nu ştiu, iar şefii nu mai angajează alţii. Acum, există câte un singur lucrător postal care împarte pensile la ghişeu, sau la sediu sau oficiu postal, cum s-o fi chemând. Adică ţaţia Ileana de la Hanţa, de ziua ei, are – n-are treabă, tre să vină la Podu Turcului să-şi ia banii. Moş Costică din Fundu Văii va face o plimbare până la Pânceşti, iar când va veni înapoi îi va cinsti în toate crâşmele pe cei care îi vor ura de sănătate.

Îndemnul Tudoriţei Lungu la politicienii din astea trei comune se referea. I-a şi nimerit, 3 primari PSD :). Oficial, n-a lăsat-o inima să o nominalizeze şi pe madam Donţu, fosta colegă de partid. A zis doar de Podu Turcului şi Pânceşti. Sau poate mi s-a părut mine.

Politic – nepolitic, situaţia creată în cele trei comune băcăuane este fără precedent. Managementul defectuos provoacă anomalii de genul acesta. Motivarea conducerii CN Poşta Română pentru blocarea posturilor este că trebuie să regleze numărul de angajaţi.