CureleaFostul primar din Cașin, Cosmin Curelea se vrea deputat. Uite așa, de-a dracului!

„Candidez și din cauză că alianță ALDE – PSD nu a funcționat la Casin. Cică, Benea nu ar fi vrut sa facă alianță în unele localități, printre care și Cașin”, și-a motivat decizia Curelea.

Până acum, el este singurul care s-a exprimat cu toată gura. Ceilalți o spun mai în surdină, mai prin batistă, mai „să vedem ce zice partidul”, „dacă mă vor oamenii”. O fac pe modeștii, dar în realitate se tem să nu fie luați la țintă de adversari.

Curelea n-are ce pierde. Acum 4 ani, l-a bătut Hrebenciuc. La locale de anul ăsta i-au lipsit 38 de voturi să ajungă din nou primar, după ce a pierdut primăria din Cașin în 2012.

El are nevoie de expunere 🙂 și e convins că trece de 7%. „Am făcut ceva calcule, cred ca o să iasă. Mă bazez pe localitățile de pe valea Trotușului, Onești și Tg. Ocna și cele doua comune, Cașin și Mănăstirea Cașin”, mi-a declarat Curelea.

Are o singură necunoscută. Nu știe dacă v-a candida independent sau pe vreo listă de partid. La locale a candidat sub sigla ALDE. E convins că Avram îl ia în calcul.