lc4lc3În PNL Bacău se duce un război surd și dur.

Vârful aisbergului este, unde altundeva, decât pe facebook. Atacurile deputatului Lucian Ciubotaru au o cadență din ce în ce mai mare și sunt din ce în ce mai clare.

Vizat este Ionel Palăr, deputatul recent desemnat președinte al organizației județene a noului PNL.

„E momentul să facem un pas în spate, și el și eu. Trebuie să aducem în față oameni noi, care să ridice partidul acesta. Nu se poate să faci o campanie electorală ca președinte de organizație și să n-ai o declarație publică împotriva adversarilor naturali ai PNL, împotriva PSD, să ai asemenea rezultatele dezastruoase și să rămâi în frunte. Am muncit prea mult în acest partid ca să nu-mi dau seama când trebuie să renunț. Eu am declarat de ceva vreme că nu mă mai interesează un mandat. Nu se poate să distrugi o organizație ca să iei tu al patrulea mandat de deputat”, mi-a declarat Ciubotaru.

De tirul deputatului nu scapă nici Tudorița Lungu, deși intensitatea este ceva mai slabă. Interesant este că Lucian Ciubotaru abordează cam aceleași teme pe care șefa de la municipala PNL le-a folosit într-o emisiune DE Bacău de acum vreo două săptămâni: non-combat-ul unora dintre liderii PNL, lipsa de atitudine a militanților liberali etc.