Sechelariu a produs şi a difuzat la TV Bacău câteva filmuleţe electorale. A fost reclamat la CNA. A urmat amenda şi interzicerea la difuzare. Însă, ele continuă să ruleze pe televizoare, pe cele din autobuzele de la Transport Public. De multe ori fără sunet, că şoferilor li s-a sterpezit dinţii de câte ori le-au ascultat. Chiar şi aşa clipurile enervează călătorii. Unii s-au dus cu pâra la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Comisarul şef Toader Frăţilă a confirmat că are asemenea reclamaţie, că este în lucru, însă atâta timp cât nu conţine mesaje injurioase nu prea au ce să le facă. Frăţilă nu exclude ca difuzarea acestor clipuri să încalce alte legi şi susţine că dacă se constată aşa ceva, reclamaţia va fi redirecţionată către instituţiile competente.

Instituţia la care Frăţilă făcea referire era Autoritatea Electorală Permanentă. N-ar fi exclus ca ideea să-i fi venit şi vreunui reclamant, iar AEP să aibă deja în lucru vreo hârtie în acest sens.

Apropo de titlu: eu cred că filmuleţele respective enervează doar guvizii, că adversarii politici se bucură când văd cum se automutilează electoral Sechelariu.