Pensionarii băcăuani pot participa zilele acestea la  noul concurs sportiv „Triatlonul pensionarilor”, compus din următoarele probe: „procurat bilete – forţă şi viteză”, după care vin „bagaje viteză, pupat vecini, anunţat copii”, iar la final „plecarea val-vârtej”. Biletele de tratament pentru pensionari se vând ca biletele de autobuz. Le-ai luat, ai plecat. Adică astăzi, mâine şi sâmbătă pensionarii băcăuani le pot lua de la Casa de Pensii, iar luni trebuie să plece la tratament. Până ieri nu se ştia nimic, astăzi nu ştiu ce să facă cu ele.

La Casa Judeţeană de Pensii Bacău au sosit 61 de bilete de tratament în staţiunile pe care Casa Naţională pe care le are în proprietate, 1Mai, Covasna, Amara, şi Sărata Monteoru. Aşa că pensionarii băcăuani care au depus cereri pentru plecări în luna martie pot începe să-şi facă bagajele. Sunt disponibile bilete şi la liber, adică şi pentru cei care nu au depus solicitări până acum. De mâine începe distribuirea primelor bilete.

Pentru că termenul de plecare este foarte scurt, s-a luat decizia ca angajaţii Casei de Pensii Bacău vor avea program de lucru cu publicul şi sâmbătă în intervalul orar 9.00-13.00.