zdbNu mai are redacție, în schimb are patroni, doi. Ce-i drept, cam ziariști ei, de felul lor. Ar putea munci și singuri. Dar, nu se știe. 🙂

Dincolo de glumă, Ziarul de Bacău are o nouă șansă. E încă un început. Al doilea sau al treilea.

Mă umflă râsul numai când mă gândesc ce comentarii a generat știrea, în anumite cercuri. Ce încordări, coșmaruri, ce presupuneri etc. Alertă maximă, la unii.

Pe scurt Florin Popescu, fostul director al Ziarului de Bacău, împreună cu asociatul său în G&P News & Advertesing, Gabriel Mihai au preluat marca de la Liviu Cenușă.

Mihai se laudă, în calitate de director general al companiei achizitoare, într-un comunicat de presă, remis domniei mele. O să-l public integral să nu-mi aud vorbe.

G&P News & Advertising preia cotidianul online Ziarul de Bacău

Agenția G&P News & Advertising și-a diversificat portofoliul, prin achiziția cotidianului online Ziarul de Bacău, un punct de referință pe piața media locală. Prin această tranzacţie, G&P News & Advertising SRL îşi creşte cota de piaţă în domeniul mass media, direcţie strategică a firmei.

Ziarul de Bacău a luat ființă la 1 iunie 2002, reprezentând mereu un punct de reper în presa locală băcăuană. Este singurul ziar băcăuan care a fost înscris în BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) din 2004 și a beneficiat de rezultate ale SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet).

O componentă de bază, cu un rol determinant în strategia de dezvoltare G&P News & Advertising SRL, o reprezintă ziaruldebacau.ro, cu un trafic lunar de peste 60.000 de cititori.

„Ne dorim să dezvoltăm și să reînprospătăm conținutul publicației online Ziarul de Bacău, concomitent cu celelalte titluri deținute de societate. Achiziția face parte din strategia de dezvoltare a firmei noastre pe piața mass media locală, fiind un pas important în această direcție”, a declarat Gabriel Mihai, directorul general al G&P News & Advertising SRL.

SC G&P News & Advertising SRL și-a început activitatea în anul 2010, ajungând în scurt timp un nume important pe piața mass media băcăuană. Societatea deține un portofoliu extins de servicii, fiind singura agenție de monitorizare a presei din localitate, deținând un portofoliu important de publicații online și reprezentând un jucător esențial pe piața locală de publicitate. 

 Bacău, 1 octombrie 2014.

 G&P News&Advertising SRL

Asta cu ”mogulii” am plagiat-o de la Cristian Ghingheș.