TSDIeri trupa de şoc de la PSD nu a moşit doar la maternitatea bruxelleză, ci şi o nouă conducere la tineretul pesedist băcăuan. Trebuie să recunosc că de data asta am fost invitat după toate regulile, probabil că şi colegii mei de breaslă.

N-am să înţeleg de ce aceşti tineri de viitor n-au fost băgaţi în seamă foarte tare spre deloc, că ei au fost corecţi.

Dar asta nu-i va dezarma pe cei veniţi în PSD pentru a-şi face un viitor. Se vor organiza mai bine, vor lupta mai mult. Hidra nepesedistă trebuie învinsă în 2016. Au timp.

Pe scurt, noul preşedinte al organizaţiei judeţene a TSD Bacău este Claudiu Ilieşanu. Nu ştiu mai nica despre tânăr, că aş spune. Dar ştiu pe cineva care-l va felicita sigur, dacă n-a făcut-o încă :). Kaysha, cea care îl alintă Cicirel (la aliniatul 5). De unde am tras concluzia că au o relaţie surâzătoare. 😀

În urmă cu vreo două săptămâni s-au ales şi la tineretul municipal. Acolo noul şăfuţ este Codrin Costan. Nici despre acest tânăr nu vă pot transmite foarte multe.

Cert este că până acum şi-au demonstrat calităţile de oameni loiali, că pe alea de lideri n-au avut unde le exersa. Doar nu putea Ilieşanu s-o facă pe liderul cu Benea şi nici Costan cu Necula.

N-am găsit poză cu judeţeanu’ (o rog pe Cristina să-mi trimită, că sigur are).

L-am pus cu şăfuţu’ de la municipală. E o poză de pe facebook, am mai tăiat din ea că avea prea mult roşu pentru gustul meu.