Ieri s-a produs un evenimet aşteptat de cunoscători. Ovidiu Pauliuc s-a lansat în blogosferă.  Eu unul l-am băgat deja în blogroll. Dacă doriţi ceva bun, ceva gustos, cu substanţă, search pauliuc.bacau.co. Pentru că aşa e scriitura amicului Ovidiu, o delicatesă, un amestec echilibrat de arome fine. Dacă vi s-au şterpezit dinţii şi vi s-a strâns stomacul de la acriturile şi veninul din presa sau blogosfera locală vă recomand să serviţi un Pauliuc. E medicament curat. Răzvan a explicat deja  ce şi cum e cu blogul lui Ovidiu.

Decizia luată de el acum ceva vreme de a nu mai scrie editoriale a lăsat un gol în presa locală care nu s-a umplut până acum. Probabil lansarea blogului va compensa pierderea.

Când am aflat vestea eram disperat că mă pândeşte concurenţa. Mai ales că mă şi ameninţase când mi-am deschis blogul  „Cred că am să-ţi fac concurenţă în curând şi îmi fac şi asociaţie de bloggeri influenţi…”.  L-am sunat şi bine am făcut pentru că m-a liniştit. Nu vrea război, nu-mi vrea nici laurii. 🙂

Vrea să scrie pentru oameni deştepţi. Cum a făcut tot timpul.

“Am fost mai mult împins. Au insistat şi Nicoleta şi Răzvan şi alţii. Eu însă sunt tare dezamăgit de lumea asta a blogurilor, de tot felul de frecuşuri care sunt aici. Chiar dacă nu mă implică pe mine, mă amărăsc. Cel mai probabil nu voi scrie zilnic.”