Notă explicativă

Subsemnatul, declar pe propria răspundere că sunt, încă, un angajat de presă, mai mult sau mai puţin moţocos decât alţii.

Trebuie să recunosc că mi-a fost şi îmi este în continuare foarte teamă de conceptul de „blog”. Adică să am la dispoziţie o bucată din on-line pe care să o folosesc discreţionar, fără nici cea mai mică cenzură? Greu, spre foarte greu! Cum ar fi, să gândiţi cu voce tare? Morţii mă’ti de cioban! Gâtul mă’tii de prost! Mă boule! Asta e varianta primară şi primată a „blogului”. Situaţia complet inversă este autocenzura şi cenzurarea gratuită a comentariilor. De aceea am decis ca orice „producţie” care va apărea aici să fie în realitate munca unui grup, mai mare sau mai mic în funcţie complexitatea produsului.

Dacă aveţi nelămuriri cu privire la sursele mele de informaţii sau financiare întrebaţi-mă direct. În măsura posibilităţilor vă voi răspunde sincer. Însă, vă rog, nu le amestecaţi sau asociaţi pentru că vă îndepărtaţi de adevăr şi vă stresaţi inutil.

După cartea de identitate sunt băcăuan, după sediul social al firmei sunt buhuşean, după certificatul de naştere sunt nemţean, iar oraşul preferat este Iaşiul. Aşa că nu vă aşteptaţi la vreun gram de patriotism local din partea mea pentru că, în primul rând, nu cred în eficienţa unei asemenea atitudini. Mai mult, o consider o falsitate din partea oricui o manifestă public. Când nu se găsesc argumente logice se recurge la teza patriotismului local.

10 comentarii la „Notă explicativă”

  1. Da, imi place cum ai varuit pe aici, cum ai tapetat 🙂 Bun venit in casa noua! Sa-ti lipseasca „esecele” si sa te scalzi numai in „succesuri”.
    Te pupa Caprioara de bun venit in clubul bloggerilor! }{

  2. Iti doresc inspiratie si puterea de a fi constant. E suficient sa te gandesti mereu la noi, cei „de rand” si la cenzura noastra si sigur ai sa scapi de tracul de inceput! Drum bun, Catalin!

  3. Ca esti motzocos stiam de mult, inca de cand lucram impreuna la Monitorul, acum 120 de ani, cand ti-era lene sa te inchei si la sireturi. Dar niciodata nu am stiut ce e aia motzocos. Acu’ nu ti-a mai ramas decat sa iti faci asociatie. I-as spune „cu recamierul pe bloc”. Cred ca am sa-ti fac concurenta in curand si imi fac si asociatie de bloggeri influenti, da’ influenti rau, nu glume cum exista acum!
    Serios, bafta cu blogul!

  4. Pingback: Un fel de post scriptum cu lămâie - CatalinBejan.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.