În liniște, așa cum este croit partidul lui Ion Iliescu, în mai puțin de un an de la alegerile locale, patru primari băcăuani au migrat dinspre PNL spre PSD-ALDE.

S-a văzut destul de clar la împărțirea banilor de către Consiliul Județean. În timp ce comunele PNL s-au ales cu praful de pe tobă, la Buhoci, Răchitoasa, Pârgărești și Tîrgu Trotuș s-a dat ca la orice UAT cu primar PSD sau ALDE.

Cel mai mișto e că știe toată lumea, inclusiv liberalii ăia mari de la județ (VIDEO). Știu și ei dar n-au ce face. Dacă-i dau afară din partid, n-au făcut nicio brânză. Oricum sunt plecați. Așa poate le mai vine gândul cel bun, și la alegerile europarlamentare sau prezidențiale n-or trage chiar 100% cu PSD, le-or mai face și liberalilor câteva procente.

Evident că știrea-i pe surse și că ăștia migratorii n-or să recunoască niciodată (că-și pierd funcțiile, conform legii).

Tot pe surse am aflat că li s-a promis o nouă „ordonanță Dragnea”, prin care să se legalizeze migrația politică fie și pentru câteva luni.

Poza-i din Deșteptarea de astăzi.