Odată cu materialul ăsta s-a oficializat o animozitate „doctrinară” între Ionuţ Avram (fermapolitică.ro) şi Cristian Ghingheş (kristofer.ro). Numai că există un element care face toată situaţia nu doar încurcată, ci uşor comică. Elementul este din Adjud şi toarnă asfalt în Bacău.

Povestea este cam aşa. Cristi s-a apucat să-l ironizeze pe Stavarache pe tema asfaltărilor din municipiu. Corect. Asfatator de rahat, rezultate pe măsură. Nu trebuie să fii specialist să vezi buleala de pe Unirii.

Numai că s-a nimerit ca asfaltatorul să fie colegul de partid al lui Cristi, nimeni altul decât deputatul PSD Victor Roman.

Cum adică, domnu’ Cristi, colegul dumneavoastră face treabă de căcat?

Este mişto maxim să vezi cum un pesedist este criticat, ironizat, de un coleg. Cristi, eu zic că ai greşit partidul?

Ionuţ Avram vede că Stavarache este criticat de un pesedist şi-l ia la împins vagoane pe motive istorico-doctrinare absolut corecte.

Cu o singură săritură-n cadru: asfaltatorul angajat de Stavarache este un pesedist sadea, de ăla din fundul FSN-ului şi al PCR-ului.

Şi asta n-ar fi nimic dacă ar face treabă bună. Ar fi de vizionat nişte drumuri judeţene din cele două judeţe călărite de Roman, Vrancea şi Bacău.

Este absolut amuzant cum Ionuţ Avram îi ia apărarea unui camarad politic de-al lui Dragoş Benea.