Dragnea și Firea vin să-l susțină pe Cotârleț jr.

Vineri va fi inflație de vedete pesediste în Bacău și apoi în Moinești. Cei cu alergii sunt sfătuiți să-și ia pastilele. La fel trebuie să procedeze și exaltații din tabăra de la putere 🙂

Liviu Dragnea – președintele PSD, Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele – primarul Capitalei și Florian-Dorel Bodog – Ministrul Sănătății (așa am aflat și eu cum se intitulează domnia sa) sunt numele certe (deși informația-i pe surse, încă). Ar mai putea apărea vreo vedetă însă, la acestă oră, n-am asemenea informații.

„De la ora 10.30, la Spitalul Județean de Urgență Bacău – Amfiteatrul Maternității, va avea loc ședința extraordinară comună a Consiliului Local Bacău și a Consiliul Județean Bacău.

La ședința celor două foruri locale reunite vor participa și ministrul Sănătății Florian-Dorel Bodog și managerul general al Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, prof. Cristian Vladescu”, aflăm dintr-un comunicat primit de la Primăria Bacău.

Știu că se va inaugura „Radioterapia”, după care se va merge în Moinești pentru o altă inaugurare la Spitalul condus de Cotîrleț senior și, evident, pentru a da un semnat de susținere a juniorului.

Așteptăm răspunsul ALDE și PNL.

Dacă Tăriceanu și-a programat aproape sigur o deplasare în Moinești, de la PNL îmi vine greu să nominalizez pe cineva, că Iohannis sigur nu vine.