CosaMaricica Luminiţa Coşa, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Bacău, a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Autorităţilor Teritoriale de Ordine Publică din Romania (ANATOP) pentru Regiunea Nord-Est, Bacăul deţinând această funcţie pentru al doilea mandat consecutiv. Ea completează şi continuă o tradiţie a ATOP Bacău de a fi în conducere la nivel naţional. Prima oară a fost Ionel Floroiu. În perioada 2004-2008 el a fost preşedinte al ANATOP şi a rămas un fel de Ion Iliescu al instituţiei. El este preşedinte de onoare al ANATOP.

Weekendul trecut Maricica Luminiţa Coşa a participat la lucrările Adunării Generale a ANATOP-România desfăşurate la Poiana Braşov.

Pe lângă funcţia în care a fost aleasă ea s-a întors cu geanta plin de plachete omagiale. Prima este pentru Ionel Floroiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bacău (ca expresie a înaltei consideraţii pentru susţinerea şi promovarea politicilor pe segmentul de ordine publică şi recunoaştere a rolului avut şi eforturile depuse în realizarea acestei asociaţii naţionale).

A doua este pentru Florian Moroşanu (secretar execuriv al ATOP Bacău de la înfiinţarea acestui organism în anul 2002), iar a treia este pentru Eugen Ochenatu (a îndeplinit funcţiile de preşedinte al ATOP Bacău şi vicepreşedinte al ANATOP-România în mandatul 2008-2012).

Când Maricica Luminiţa Coşa a fost aleasă preşedinte al ATOP Bacău, am scris un material cu titlul „Comandanta”. Titlul de astăzi e în aceeaşi notă.

Iar poza e de aici.