Daniel Constantina fost vineri în Bacău, într-o vizită de lucru – după spusele lui. În realitate, a fost într-o vizită privată pe banii statului (cel mai probabil). 

În calitate de ministru al Agriculturii nu s-a întâlnit nici măcar cu directorul Direcţiei Agricole Bacău. Să-l fi chemat puţin la ordine, să-i fie măcar ghid. Dar Constantin e inteligent şi bine documentat. Ştie totul despre Bacău, agricultorii de aici şi mai ales despre Agricola Internaţional. I-a povestit Hrebenciuc.

Explicaţia privind absenţa şefei de la APIA a fost hilară, jenantă, pentru copii proşti. Asta m-a şi determinat să scriu acest text. Cică ar fi fost foarte ocupată cu împărţirea nu ştiu căror subvenţii. O şi văd pe madam Mazilu cu paporniţa de bani, pe uliţele judeţului, la împărţit bani. Sunt convins că cititorii acestui blog ştiu foarte bine cum se alocă subvenţiile şi care este rolul directorului APIA. De aia nici n-am să explic. Bunul simţ şi respectul pentru unii dintre cei prezenţi în sală m-au determinat să mă abţin şi să nu-i zic ceva de dulce. A avut ocazia să-mi schimb impresia despre el, însă a insistat să rămână la statutul de ăla micu’ a lu’ Felix.

În vizita de lucru din Bacău, ăla mucu’ micu’ nu a găsit timp să se vadă şi cu preşedintele LAPAR, Laurenţiu Baciu. Ştie de la corpul de control  cu ce se ocupă omul, că şi aşa l-au călcat de vreo două-trei ori de când e Constantin ministru. Probabil îi ştiu şi preferinţele culinare, de ce s-ar mai întâlni cu el într-o vizită de lucru?

Un alt argument că n-a fost vizită de lucru este că şi-a rezolvat şi o problemă politică, de partid. Sau poate buna funcţionare a PC face parte din activitatea Ministerului Agriculturii?

Senatorul-ninja n-a fost prezent nici cu această ocazie în Bacău. Ăsta-i dat dracu’ :). Nici când a venit şeful nu s-a deconspirat.  O fi fost obosit după acţiunea de la Buzău, unde a nasolit-o rău.