aeroportIaşul va avea singurul aeroport regional din Moldova – zice președintele Consiliului Județean Iași Cristian Adomniței.

„Domnul director Marius Bodea a reusit impreuna cu reprezentantii Consiliului Judetean sa modifice Masterplanul General de Transport asa cum a fost propus de Ministerul Transporturilor in sensul in care daca pana acum Iasiului i se aprobasera doar 10 milioane de euro din fonduri europene pentru dezvoltarea ulterioara de astazi inainte au fost aprobate toate obiectivele aeroportului iesean, minim 100 de milioane de euro”, a declarat şeful judeţului, Cristian Adomniței.

Aeroportul din Bacău ar urma să fie ”tăiat de la finanțare”.

Președintele CJ Iași se mai laudă cu proiectul pentru un terminal cargo și încă unul pentru călători etc.

Ce mă enervează este că a devenit credibil, pentru că a mai zis de astea și le-a pus în practică. Mi-e teamă că și de data asta nu se laudă aiurea.

Poate ar fi bine ca omologul său din Bacău să dea ceva explicații, după 12 ani în care ne-a zis că suntem unicii, aleșii Domnului, în materie de ”aeropoarte”.

Nu știu dacă poate să-l contrazică pe Adomniței, dar măcar să-mi dea motiv să-l înjur pe Rus, să-i zic că-i ardelean prost, că de aia îl bate Boc pe unde-l prinde.