inspector-anafCând te-or ura inspectorii de la ANAF îți va merge bine tot anul 🙂 .

Anul ăsta s-au decis să bată la porțile „localurilor care organizează petreceri de revelion”. Și nu oricum, ci cu toate „resursele operative și materiale”. Bine că n-am crâșmă :).

Și ăștia nu se opresc la ciorba de potroace, controlează până pe 5 ianuarie.

Ca să înțelegeți pe cine și de ce controlează inspectorii ANAF voi publica integral comunicatul lor:

Dupã finalizarea primei etape a operațiunii “Cristal” și pânã la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toatã țarã sã fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumitã „Revelion 2016”.

Astfel, în intervalul 31.12.2015 – 05.01.2016, inspectorii antifraudã vor controla, la nivelul întregii țãri, localurile care organizeazã petreceri de revelion.

În cadrul acestei operațiuni se urmãrește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat  sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasãrile din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

Acțiunea se bazeazã pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numãrul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionãrilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcãtuit profilul de risc și eșantionul de verificat.