646x404646x4Nu este nicio ironie, ci doar acuzația care i s-a adus de către procurori lui Adrian Ichim. Deci, pușcăriabil.

Toată presa l-a prezentat drept un ”om de afaceri din Buhuși”. Au apărut o grămadă de poze cu el pe scările Parchetului. Eu completez că-i și președintele organizației locale a PNL și consilier local din partea acestui partid.

În aceleași poze mai apare un consilier PNL de Buhuși, Dan Teslaru. Sigur că trebuie să-i fie alături cumătrului și prietenului său, însă am o întrebare:

Mă, fraților, nu vă e milă de partidul ăla? Parcă sunteți Bivolaru și Năstase. Dați-vă demisia și după aia stați și pe scările Tribunalului, Curții de Apel, în capătul scărilor Țucului, unde vreți.

Iar o să ziceți că-i al dracului Bejan. Dar nu Bejan v-a trimis pe lângă priză.

Ca să justific titlul ar trebui să dau un link, însă a scris toată presa. Am să public doar ce a zis Parchetul despre situația lui Ichim în acest dosar:

(….) Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de următorii suspecţi: 

 I.A., pentru săvârşirea infracţiunilor de:

  • instigare la abuz în serviciu, prev. şi ped. de dispoziţiile art. 47 C.p. rap. la art. 308 al. 1 C.p. cu referire la  art. 297 al. 1 C.p.
  • furt de energie electrică, prev. de art. 228 al. 1 , al. 3 C.p.
  • ambele cu aplicarea art. 38 al. 1 C.p.

       Persoanelor arătate mai sus, li s-au adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307, art. 83, art. 10 şi art. 108 din Codul de procedură penală. 

(…) faţă de …. I.A. a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată nedeterminată.

Cu privire la cuantumul reprezentând prejudiciul creat E-on Energie Romania urmează ca reprezentanţii societăţii să reanalizeze cazurile care fac obiectul cercetărilor şi să precizeze cuantumul prejudiciului creat formulând în acest sens cerere de constituire ca parte civilă în prezenta cauză.

Activităţile desfăşurate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău s-au efectuat cu sprijinul nemijlocit al organelor de cercetare penală din cadrul D.G.A. – S.J. Bacău şi Iaşi, I.P.J. Bacău – Serviciul de Investigare a Fraudelor, I.J.J. Bacău, I.P.J. Bacău SPIR, I.G.P.R. – Serviciul de Operaţiuni Speciale Bacău şi Compartimentul analiză din cadrul B.C.C.O. Bacău.

Pozele sunt luate din Adevărul și conțin personajele din textul de mai sus.