NeculaStava”Holding spitalicesc”, sau cum i-o spune, este soluția ”salvatoare” pentru finalizarea Spitalului Municipal băcăuan.

Propunerea a făcut-o, în  numele Guverului și a premierului Ponta, deputatul PSD Cosmin Necula.

Tonul a fost ușor ridicat, imperativ, aproape ultimativ.

O jumătate de oră mai târziu, a venit răspunsul lui Stavarache. În oglindă. A fost de acord în totalitate cu Necula, a folosit un ton blând, s-a arătat bucuros de propunere. A blocat orice speculație pe această temă.

Trebuie să recunosc că am crezut că voi asista la un adevărat război, cu atac și contraatac. N-a fost să fie. Altă dată, poate 🙂 .

Mie, personal, tot un soi de șantaj financiar mi se pare. Un soi de cămătăreală cu bani publici. Avem bani la Guvern dar nu ții dau decât dacă mă primești la tăiat panglica și la împărțit contracte (de tot soiul).

Adică dacă tot îi ai bani și te mai și doare sufletul de băcăuani și de sistemul sanitar de ce să nu-i dai? Unde mai pui că toate instituțiile de control, dar și de finanțare sunt în ograda Guvernului?

Dacă s-a furat la Spitalul Municipal, așa cum se insinuează, dar nu se zice cu gura plină, să vină procurorii! Că ei știu bine ce au de făcut. Nu zic bine?