ParaschivescuAndrei Paraschivescu a preluat conducerea organizaţiei municipale Bacău a PDL. Adică primvicepreşedintele de la „judeţ” e şi preşedinte la „municipiu”. Treaba lui :). Oricum, şefia este una interimară şi iute trecătoare. Surse din partid susţin că i s-au dat doar 30 de zile pentru a organiza alegeri. Mi se pare mie sau ăştia de la PDL au început să lucreze cu termene scurte?

Lui Paraschivescu i s-a dat pe mână o organizaţie pe cât de importantă, pe atât de „ferfeniţită”. În ultimii ani a avut o grămadă de preşedinţi, plini, interimari, demisionari, formali şi informali. La organizaţia PDL Bacău toată lumea era şefă sau ştia ce vrea şeful.

De exemplu, ultimul preşedinte interimar, Gabriel Axinte, n-a rezistat nici trei luni. Ce-i drept, la ce valuri au fost în PDL din februarie până acum era şi greu să reziste. Mare lucru să se stabilizeze situaţia într-o singură lună.

Aceleaşi surse susţin că, în următoarele 30 de zile, Paraschivescu va fi sprijinit de un Birou Permanent interimar compus din membri fără funcţii (vicepreşedinţi, secratari etc).

Modificarea ar fi avut loc vineri, iar Gabriel Axinte nu face parte din noua structură de conducere.

Din câte se pare, Paraschivescu va candida pentru a schimba interimatul cu funcţia plină.