Andrei-Octavian-ParaschivescuAndrei Paraschivescu va fi preşedinte „plin” al municipalei PDL Bacău. Mâine va avea loc Consiliul de Coordonare Local al Organizaţiei PDL municipiul Bacău, având pe ordinea de zi alegerea Biroului Permanent Local al PDL Bacău, inclusiv a preşedintelui organizaţiei.

Astfel, se va oficializa o stare de fapt. Paraschivescu este preşedinte interimar de prin luna mai.

Aseară, la emisiunea lui Sebi Şufariu de la 1 TV Bacău, la care am participat ca invitat, şeful municipalei PDL a recunoscut că nu poate apărea vreo candidatură surpriză, din simplul motiv că a expirat termenul de depunere a candidaturii.

Mai mult, acesta a spus că echipa sa este una aproape nouţă. Paraschivescu a fost extrem de zgârcit în a dezvălui numele celor din Biroul Permanent, afirmând totuşi că vor fi multe nume noi.

Ce este absolut interesant vine dinspre activitatea profesională a candidatului Paraschivescu. Omul are două doctorate (în chimie şi economie), vreo 17 (din care 12 internaţionale) distincţii şi medalii ştiinţifice, 10 brevete cu numele său trecut pe ele. Pentru mine este chiar ciudată (dar de bun augur) prezenţa sa în politică.