Să-l văd eu pe ăla care mai face miștouri cu orașul în care am copilărit, Buhuși. Eu v-am zis că de aici se dă ora exactă în Bacău.

Ionel Turcea, adevăratul trendsetter în materie de divertisment modern, a anticipat și, în urmă cu doi ani, l-a adus pe celebrul Jean de la Craiova să-și facă încălzirea pentru Bacău-capitala tineretului.

Astăzi, de dimineață a început harhătul pe facebook. Lumea era nemulțumită de numele artiștilor de pe afișul Hramului Bacăului – Timișoreana.

Nici nu m-ar fi interesat evenimentul, la care n-am participat niciodată, dacă pe afiș nu apărea scris frumos că este făcut cu sprijinul Primăriei Municipiului Bacău (plus stema cu Maica Domnului sub căprioară). Deci, cam astea-s standardele Primăriei, că altfel nu cred că și-ar fi asociat numele cu evenimentul, devenit tradițional, exact ca la Buhuși, în urmă cu doi ani.

Eu zic că de acum încolo să vă așteptați să vedeți și în Bacău borduri tencuite și vopsite, că Profi lângă Palatul Administrativ avem la fel cum este și în Buhuși unul lângă Primărie.

  • poza cu Jan de la Craiova este de la evenimentul din Buhuși. Cei care au au relatat despre asta, au apreciat că manelistul a avut la picioare 3000 de fani, care l-au aplaudat chiar dacă a făcut playback. Așa că ne așteptăm la un mare succes de public și la Bacău, probabil vreo 6-7 mii.

Vă pupă Jean de la Buhuși! 🙂