BRT-620x350Francois Delecour, Dominique Savignoni, David Botka, Valentin Porcişteanu, Marco Tempestini, Edwin Keleti, Dan Gîrtofan, Alexandru Filip sau Adrian Răspopa sunt doar câteva dintre vedetele de anul acesta de la Raliul Moldovei 2013.

Traseele sunt pe harta din materialul de aici.

S-a încheiat perioada de înscrieripentru Raliul Moldovei Cotnari Bacău. Organizatorii au anunţat că vor lua startul nu mai puţin de 36 de echipaje.

Programat în aceeaşi perioadă cu Raliul Poloniei, întrecerea din Moldova a fost preferată de câţiva concurenţi de clasă în detrimentul etapei din Campionatul European.

Aşa că Francois Delecour devine principalul favorit la victorie în Bacău. Acum el poate deveni matematic campion naţional absolut pentru al doilea an consecutiv. Fostul vicecampion mondial va lua startul pe un Peugeot 207 S2000 şi-l va avea în dreapta sa pe copilotul Dominique Savignoni.

În lupta pentru un loc pe podiumul de la finalul sezonului sunt angrenaţi David Botka, Valentin Porcişteanu, Marco Tempestini, Edwin Keleti şi Dan Girtofan.

Marco Tempestini aleargă în Raliul Moldovei Cotnari deşi este implicat direct în lupta din Campionatul European de Raliuri.

La categoria automobilelor cu 2 roţi motrice lupta se va da între Alexandru Filip şi Adrian Răspopa.