Subsemnatul, declar pe propria răspundere că sunt, încă, un angajat de presă, mai mult sau mai puţin moţocos decât alţii.

Trebuie să recunosc că mi-a fost şi îmi este în continuare foarte teamă de conceptul de „blog”. Adică să am la dispoziţie o bucată din on-line pe care să o folosesc discreţionar, fără nici cea mai mică cenzură? Greu, spre foarte greu! Cum ar fi, să gândiţi cu voce tare? Morţii mă’ti de cioban! Gâtul mă’tii de prost! Mă boule! Asta e varianta primară şi primată a „blogului”. Situaţia complet inversă este autocenzura şi cenzurarea gratuită a comentariilor. De aceea am decis ca orice „producţie” care va apărea aici să fie în realitate munca unui grup, mai mare sau mai mic în funcţie complexitatea produsului.

Dacă aveţi nelămuriri cu privire la sursele mele de informaţii sau financiare întrebaţi-mă direct. În măsura posibilităţilor vă voi răspunde sincer. Însă, vă rog, nu le amestecaţi sau asociaţi pentru că vă îndepărtaţi de adevăr şi vă stresaţi inutil.

După cartea de identitate sunt băcăuan, după sediul social al firmei sunt buhuşean, după certificatul de naştere sunt nemţean, iar oraşul preferat este Iaşiul. Aşa că nu vă aşteptaţi la vreun gram de patriotism local din partea mea pentru că, în primul rând, nu cred în eficienţa unei asemenea atitudini. Mai mult, o consider o falsitate din partea oricui o manifestă public. Când nu se găsesc argumente logice se recurge la teza patriotismului local.