aldeALDE pare a face implozie. Liderul tineretului din partidul lui Tăriceanu și Constantin și-a anunțat plecarea la PNL.

Mai grav decât dezertarea unui junior aproape anonim, mi se pare atacul extrem de dur pe care senatorul Vasile Nistor la făcut asupra șefului său de partid, Călin Popescu Tăriceanu.

El i-a cerut, nici mai mult nici mai puțin decât, să-și de demisia din funcția de președinte al Senatului, a doua funcție în Stat.

„ …consider că aveţi datoria morală, faţă de România, să vă prezentaţi demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât sunteţi anchetat …”, ar spus Vasile Nistor, în plenul Camerei Superioare, conform Digi 24

Nu-s vreun fan de-al lui Tăriceanu, dar parcă nu Vasile Nistor era cel mai nimerit să o facă pe deontologul. Cariera s-a de politician discret nu-l recomanda neaparat.

Asta cu datoria morală nu sună foarte bine din gura unui politician-ninja, cu multe restanțe la propriu electorat.

Poza-i destul de recentă, din campania de la locale, de anul acesta, când Nistor și Tăriceanu stăteau umăr lângă umăr. Pentru cine nu-l cunoaște pe Nistor este al doilea de la stânga la dreapta, dintre Geo popa și Călin Popescu Tăriceanu.