NeculaDeputatul PSD Cosmin Necula a trecut cu buldozerul peste proiectul de buget al municipiului Bacău. Mai pe larg citiți în Deșteptarea sau în Ziarul de Bacău, dacă n-ați făcut asta deja.

În conferința de presă deputatul a cam dat cu bățul printre uluce, că nu mai are reprezentanți în Consiliul Local. I-a retras, pe cauză de „eficiență”.

Parlamentarul, președinte de municipală și candidat al PSD le-a dat cu bugetul în cap și lui Romeo Stavarache, și senatorului Dragoș Luchian și PNL-ului.

N-a mai vrut să ia cuvântul în plenul Consiliului Local, deși legea i-ar fi permis, lui sau unui alt reprezentant al PSD, în condițiile în care astăzi ar fi avut treabă la Camera Deputaților.

S-ar putea să fiu de acord cu multe dintre afirmațiile domniei sale. De fapt, Cosmin Necula a început să fie de acord cu mine. Pentru că despre multe dintre neregulile semnalate acum eu scriam când deputatul zâmbea mândru lângă Romeo Stavarache.

Cu o chestiune sigur nu suntem pe aceeași lungime de undă, cea cu stadionul. Mi s-a părut mie că deputatul l-ar cam vrea dărâmat. Zicea că nu s-ar preta la organizarea de spectacole, din cauza Spitalului Județean.

Fals. Mi-a zis chiar șeful său, Dragoș Benea, când l-a adus pe Julio Iglesias. Chiar și consilierii PSD când votau organizarea Hramului Bacăului oleacă mai încolo.