Senatorul Dragoș Benea a comentat astăzi pe contul său de facebook, recomandând un material de presă care susține ideea unei autostrăzi Bacău-Brașov:

„Recomand această analiză, la obiect, anumitor politicieni ieșeni, unor „bloggeri” glumeți din Bacău și tuturor „specialiștilor” în infrastructură care nu acceptă faptul că matematica, economia și geografia sunt, în final, imposibil de combătut.”

Cu o zi înainte colegul său de partid, proaspătul ministru de la Transporturi, Lucian Șova zicea puțin altceva: că va grăbi autostrada Iași-Târgu Mureș, iar Bacău-Brașov e luată în calcul abia din 2020. Glumeț ministrul, nu?

Am impresia că până acum Dragoș Benea nu e contrazis decât de colegii săi de partid și el se ceartă cu alții. Ca la un joc de bâza, Șova-i dă una peste ceafă și el țipă la „bloggeri”.

Și încă o mică glumă: marele material de presă recomandat ca o „analiză, la obiect” e scris pornind de la o știre „pe surse”. De ce ar fi mai relevantă decât declarația ministrului Șova în fața comisiei parlamentare?