melescanu2”Aduceți repede haina cea mai bună și îmbrăcați-l cu ea; puneți-i un inel în deget și încălțăminte în picioare. Aduceți vițelul cel îngrășat și tăiați-l. Să mâncăm și să ne veselim; căci acest fiul al meu era mort și a înviat; era pierdut și a fost găsit.” 

Luca 15.32 sau Ponta 10.11.2014

În pilda fiului risipitor apostolul Luca ne-a vorbit despre întoarcerea la casa părintească a desfrânatului ajuns la sapă de lemn. E o parabolă extrem de frumoasă despre regăsirea sufletului și credinței în Dumnezeu.

Ponta ne-a vorbit despre întoarcerea altui fiu risipitor. După ce a plecat din PSD cu zestre mare (structuri, credibilitate, procente electorale), Teodor Meleșcanu s-a întors, astăzi, în partidul tată, cu 0,9 %.

Un cadavru politic pe care Ponta îl va folosi pe post de moaște vorbitoare izbăvitoare, storcându-i, fără nicio remușcare, și ultimul dram de credibilitate, pentru a drege busuiocul cu românii din străinătate.

Știrea era că Meleșcanu a fost propus ca Ministru de Externe.

Pilda am folosit-o din cauza apetenței unora pentru a folosi BOR în lupta politică.

Meleșcanu a fost membru PSD, APR, PNL, SIE și a revenit la PSD.

poza e făcută de mine la cea mai jenantă întâlnire cu un candidat la președinția României, organizată vreodată în Bacău. N-am scris despre ea dintr-un soi de respect pentru un politician care mi-a plăcut odată.