Într-un comunicat de presă am fost anunțat că a luat ființă „Jurnalul Bacăului”, publicație lunară de informare pe teme administrative de interes local.

Am zis că-i foarte frumos din partea municipalității să se preocupe de informarea, și pe acestă cale, a băcăuanului.

M-a mirat însă lipsa de imaginație a responsabililor de proiect. Practic a fost reeditat „Mesagerul” din perioada lui Stavarache. Dacă înlocuiești câteva nume e aceeași publicație în varianta PSD.

Inutilitatea proiectelor de acest gen s-a tot demonstrat și nu țin neapărat să dezvolt vreo polemică în acest sens, însă mă voi distra când Necula va renunța la „Jurnalul Bacăului” pe motivul de inutilitate. La fel a făcut și Stavarache.

Oricum dacă am vreodată chef să scriu nasol de jurnalul Municipalității am textul scris deja, schimb două nume și câteva cifre și gata 🙂 Am făcut câteva print screen-uri pentru siguranță. Pe vremea aia era nasol

Pozele mi le-a trimis un prieten că eu nu fac parte din eșantionul de 20.000 de băcăuani care primesc lunar lumina slovei de la Primărie. Poate se mai vrea cineva informat direct de la sursă așa că le public.