Mihai Mărgineanu revine pe scena Teatrului de Vară „Radu Beligan” din Bacău după o absență de mai bine de 5 ani.

Pe 10 mai, de la ora 20:00, va cânta cunoscutele piese din coloana muzicală a celui mai iubit serial de comedie din România din ultimii 10 ani, „Las Fierbinti”, unde joaca și rolul lui „Ardiles”.

În plus, artistul va cânta în premieră si piesele extrase de pe cel mai nou album al sau, „Fum de tavernă”.

Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști autohtoni iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar întotdeauna a avut grija sa ne capteze atenția și cu piesele sale proprii.

Muzica sa dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale românilor.

Pe scena Teatrului de Vară din Bacău, artistul va urca pe scena alături de band-ul său compus din Cristi Horia (vioară), Vlad Andrei (chitară electrică), Michele Vișan (chitară acustică), Vasile Malic (chitară bass), Nicu Dumitrescu (percuție) și Florin Ionescu (tobe).

Organizatorii vă așteaptă vineri, 10 mai 2019, de la ora 20:00, la Teatrul de Vară din Bacău, să cântați și să râdeți alături de Mihai Mărgineanu, unul dintre cei mai autentici și populari artiști români, „Ma iubește femeile”, „Zarița”, „Gore din Chitila”, „Jeana”, „Aviația” sau „Melci, scoici, raci, craci”.

Bilete disponibile prin casieria Bacău Event (vis a vis de magazinul Luceafărul), casieria Teatrului Bacovia și pe www.iabilet.ro
Info și rezervări la 0744.11.44.04 sau www.bacauevent.ro