liga psdS-a vândut echipa Rapid Bucureşti. Lui Cristescu Strălucitorul şi unuia Adrian Zamfir. Cică masonul ar fi doar de sclipici, adevăratul patron fiind Zamfir. Nu sunt vreun fin cunoscător al domeniului aşa că m-am apucat de căutat.

Am aflat, instant, că este preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi, că ar fi un apropiat al prim-ministrului, Victor Ponta, şi, totodată, un protejat al greilor din Partidul Social Democrat, Viorel Hrebenciuc sau Ion Iliescu.

La Dinamo tot PSD. Şi înainte de vânzare tot aia era.

La Steaua a ieşit roşu din galben, după intrarea în pârnaie a ciobanului liberal. Hrebenciuc a arătat cine-i, în realitate, şeful prin Ghencea.

La Astra, patron este principalul sponsor PSD. La Petrolul, Pandurii sau Botoşani tot PSD. La Corona, deşi banii vin de la primarul pedelist al Braşovului, preşedinte de club este un pesedist de frunte (vicepreşedinte al organizaţiei judeţene). Aş putea continua. Dar mai bine-i scot pe Pinalti, Porumboiu, Hagi şi Paszkany. În rest s-a înroşit.

Aşa că propun ca Liga 1 să nu se mai numească aşa, ci Liga PSD. În acest fel nu ne-ar mai confunda nici ziariştii străini.