centura semnarePSD trebuie să scape de Ioan Rus extrem de repede și, dacă se poate, zgomotos.

Altfel, într-un județ precum Bacăul, șansele social-democraților vor scădea vertiginos, pe modelul alegerilor prezidențiale.

Probabil, una din temele principale de campanie de la locale, cel puțin, va fi despre copii golani și soțiile sau mamele curve.

Realitatea este că abia acum PSD este pe punctul de a pierde unul din fiefuri, poate cel mai mare și important, numit Moldova.

Eu ăsta-l cunosc, de ăsta zic. Bacău este județul cel mai depopulat din țară. Are cei mai mulți cetățeni plecați la muncă în străinătate. Adică, după teoria lui Rus, aici ar fi cele mai multe curve și cei mai mulți golani.

Practic, încă pesedistul Rus a înjurat fiecare familie din Bacău, în parte, pe unele de mai multe ori, chiar.

Spun asta ca orice băcăuan care are în familie mulți membri care au fost plecați ani de zile în străinătate, care are încă mulți membri ai familiei plecați în străinătate. Spun asta ca orice băcăuan care are extrem de mulți prieteni placați „afară”.

Culmea este că printre ăștia, ai mei, nu știu nici curve, nici golani.

Dacă PSD-ul nu se dezice public de Rus, pot spune că știu multe curve, fiice sau soții ale unor lideri PSD. Și le știu cu nume și prenume. De golani s-a mai scris.

În poză, Ioan Rus (al doilea, de la stânga la dreapta, de la prezidiu) nu-i înjura pe băcăuani, le promitea șosea de centură. Nici aia nu a mai început.