Joaca politică făcută de PNL de câte luni încoace va intra la decontare curând. Dacă gestionează prost criza coronavirusului liberalii vor plăti mai mult, dacă o vor scoate cumva la liman vor plăti mai puțin, dar cu 40% nu cred vor mai ieși.

Însă, prefer guvernul interimar și carantinat Orban decât pe cel condus de Dăncilă.

Niciun contestatar nu spune ce n-a făcut Guvernul interimar sau ce a făcut greșit.

Oricum, Guvernul Orban „n-a făcut”, nu contează ce, dar n-a făcut. Când e de bine – noroc cu Arafat, nu?

 E cam ca aia cu centura Bacăului: ba „e blocată” de nu-ș ce plopi, ba „n-are finanțare”, dar se face, iar ritmul e unul foarte bun. Noroc cu Umbrărescu. Nu?

Bineînțeles că și Arafat și Umbrărescu au rolurile lor, dar de asta-s acolo, să facă bine ce fac.

Și, apropo de soluții mesianice cerute de panicarzi de serviciu, s-a bulucit lumea să golească rafturile magazinelor pe baza zvonurilor. Singurul efect și unul cert este că distribuitorii au anunțat deja scumpiri.

Dacă la PSD e normal să atace furibund, încep să îmi placă tot mai tare useriștii. Barna e la limita isteriei. Da, e vorba de băiatul ăla înalt care a refuzat să intre la guvernare, dar acum stă cu responsabilitatea în gură.

Și încă ceva, sintagma „guvern stabil” nu este sinonimă cu „Guvern PNL iar PSD și Pro România în Opoziție”. Dacă facem oleacă de aritmetică parlamentară e aproape antonim.