pmpDacă vă era dor de fostul deputat din Colegiul 7 Vasile Gerasim îl găsiţi în poză. După ce a ratat Parlamentul, cadidând în Bucureşti, el a demisionat din PDL. Acum îşi continuă imixtiunea politică în Partidul Mişcarea Populară.

Marţi a luat loc la aceeaşi masă cu Eugen Tomac, preşedintele PMP,  Teodor Baconschi, vicepreşedintelui formaţiunii, fosta tenismenă Ruxandra Dragomir, cea care deţine funcţia de preşedinte al organizaţiei de femei din cadrul noului partid şi cu Valerian Vreme, preşedintele organizaţiei băcăuane.

Gherasim nu a participat şi la conferinţa de presă de la sediul PMP, conferinţă la care conducrea centrală l-a uns preşedinte peste organizaţia băcăuană pe fostul ministru Valerian Vreme.  Gherasim a venit, moţ, doar la întâlnirea conducerii PMP cu simpatizanţii din Bacău, acţiune ce s-a desfăşurat la Hotel Decebal.

Fostul deputat este un apropiat al Elenei Udrea, el renunţând la organizaţia băcăuană a PDL pentru cea din Bucureşti, pe vremea când blonda era la conducerea acesteia.