maternitate psdUpdate

Astăzi s-a inaugurat ceva la maternitate, sau maternitatea toată. Habar n-am că n-am fost chemat. Nici de PSD, nici de PNL.

Cel mai mişto este că ceva-ul ăla a fost inaugurat de o șleathă de pesedişti, aşa cum rezultă din imagine şi de cum zice deputatul Vlase pe facebook, fără a-i pronunţa numele lui Benea.

„Astazi, in prezenta europarlamentarilor Daciana Sarbu, Catalin Ivan, ministrului Nicu Banicioiu, autoritatilor judetene si a parlamentarilor, s-a inaugurat maternitatea spitalului judetean, renovata la nivel european.”

Îmi permit să-l completez pe domnul deputat. A fost încă un europarlamentar Minodora Cliveti. De fapt e singura care merită titlul de europarlamentar. Pinochio e purtător de cuvânt la partid, iar Daciana e soţia şefului.

Am văzut în poze. Înafară de Şova şi Vlase mai sunt în Bacău vreo 16 parlamentari. N-au fost. Poate n-au fost invitaţi. Cum n-a fost niciun penelist cu acte în regulă.

L-au adus pe Şerban, prefectul. Dar el e apolitic. Numai cumetri săi sunt la PNL. El nu. Aici cred că e o greşeală, totuşi. Invitaţia o fi fost pentru Pocovnicu, iar Şerban nu şi-a dat seama.

Bine că s-a făcut, că iar făcea Benea vreo conferinţă de presă cu casca-n cap. Sau, nu? Că acu nu mai era nevoie şi nici voie.

Ce dracu căuta ministrul Tineretului la inaugurarea maternităţii? Am înţeles că-i plac tinerii (mai mult tinerele). Dar, chiar de la maternitate?

Update: Aflu cum că au fost şi Ciubotaru, Palăr şi Năstase. Şi cică titlul meu ar fi parţial greşit. Fals. Ce se taie nu se fluieră, am auzit pe unii zicând. Pe ăştia i-a tăiat şi Vlase (normal) şi Prefectura (în comunicatul instituţiei nu am văzut vreun nume din ăstea trei).

În locul lui Stavarache le-aş trage câte un şut în cur. Parlamentari la guvernare, cu ministru de resort de la PNL, au stat la autografe, sau au dat mingile în teren, că de aplaudat au aplaudat sigur. Într-adevăr funcţionează USL-ul :).