costel-ceoceaȘeful SIF Moldova, Costel Ceocea ar fi demisionat din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Bacău. Informația este pe surse.

Ceocea s-ar fi săturat de scandalurile în care este implicată instituția de sănătate publică (procesul pierdut cu pacienta îmbolnăvită de SIDA, pacienți morți din cauze ciudate etc.). Însă, paharul s-ar fi umplut după crima de la psihiatrie.

Președintele SIF ar fi cerut în CA o poziție oficială de la conducerea executivă a SJU, adică directorul SJU, Adrian George Popa, să explice public ce s-a întâmplat și care sunt măsurile concrete. Doar că directorul ar fi luat poziția ”porcului în păpușoi”.

Drept urmare, Președintele Director General de la SIF a zis că ia o pauză.

Apropo, dacă nu-i publica Deșteptarea poza, habar n-aveam cum arată directorul de 6 luni al SJU Bacău. Și dacă lucrurile mergeau ”unse” acolo, fraza anterioară era doar o gratuitate. Numai că, în ultimele 6 luni (adică de la preluarea postului de către Popa) SJU Bacău s-a confruntat cu cel puțin 3 scandaluri publice importante.

Mulți nu pricep că o componenta extrem de importantă a unei asemenea funcții este cea de comunicare publică. Dar ce contează asta la spitalul băcăuan, când pe toți pereții e numele președintelui CJ, Dragoș Benea?