Camila Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014și Bacăul pe Onești.

În primele trei ediții Raliul Moldovei Bacău a purtat etichetă de Cotnari.

De la a patra ediție, competiția va promova făina, pastele, pâinea și alte produsele de panificație pentru că va purta numele companiei la care copilotul Cătălin Grigoriu este director general și unul dintre cei mai importanți acționari, Pambac.

Nici Consiliul Județean nu mai apare pe afișul competiției la rubrica ”suport financiar”. În schimb, apar Consiliului Local Moinești și Consiliului Local Onești.

Din acest motiv, cred, organizatorul (care este același de anul trecut, Adrian Răspopa, consilier județean PSD) nu suflă o vorbă despre municipiul Bacău și alte evenimente care deveniseră tradiționale: start, concert etc.

Raliul Moldovei Pambac Bacău este programat în perioada 25-26 iulie 2014.

În prima zi competiția se va desfășura în jurul orașului Moinești.

În premiera pentru Raliul Moldovei Pambac Bacău, anul acesta va fi organizată o probă superspecială în centrul orașului Onești, orașul natal al organizatorului. Fac pariu că vine și Ponta, după modelul Tulcea.

Drept urmare Oneștiul va fi puțin întors pe dos. Cele două bulevarde principale ale municipiului vor fi blocate. Practic, Consiliul Local Onești ne va pune la dispoziție o logistică impresionantă pentru amenajarea acestui circuit stradal care va bloca aproape jumătate de oraș.

Cică se fac deja teste pentru transmiterea pe internet a unei porțiuni din proba de la Moinești, imagini care vor fi preluate pe un ecran LED de mari dimensiuni și în centrul Oneștiului, zona în care publicul va putea urmări competiția.