negruPe 19 mai Gala Premiilor Comunității va împlini 15 ani. În tot acest timp s-a impus ca cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru categoriile defavorizate și de recunoaștere a responsabilității sociale a companiilor din Bacău.

În acest an Gala va fi prezentată de Dan Negru. Nu știu dacă va țipa la blondele din sală, sau are interzis de la organizatori, însă show-ul este garantat.

”Nu ești bun de nimic dacă ești bun doar pentru tine. Mă bucur că pe 19 mai o să întâlnesc în Bacău oameni care cred ca bunătatea, generozitatea sunt mai de preț decât agoniseala. Există o limită a adunatului și vine o vreme a împărțirii. Aștept cu bucurie ziua de 19 mai…” Dan Negru, amfitrion al Galei Premiilor Comunitatii Băcăuane

Și în acest an evenimentul va fi găzduit de Complexul Levisticum, începând cu ora 18:00, iar organizatorii, Fundația de Sprijin Comunitar, propun invitaților o temă inedită: Viața în alb și negru!

Încasările şi fondurile obţinute la acest eveniment sunt destinate susținerii programelor sociale oferite de FSC unui număr de peste 900 de copii și peste 1000 vârstnici din zonele rurale extrem de sărace ale județului Bacău. Fiind un eveniment caritabil, participarea companiilor și oamenilor de afaceri se face pe bază de sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit în conformitate cu prevederile legale. Pachetele de sponsorizare variază între 200 si 3000 de euro și oferă companiilor oportunități interesante de promovare atât în cadrul cât și în afara evenimentului. Informații referitoare la pachetele de sponsorizare și modalitățile de participare a firmelor sunt disponibile pe siteul www.fsc.ro pe pagina dedicată Galei Premiilor Comunității Băcăuane. Termenul limită pentru înscrieri este 10 mai.

Tot pe pagina de internet a Galei, băcăuanii pot accesa și formularele de nominalizare pentru cele trei categorii de premii publice ale Galei, respectiv Premiul Comunității pentru o firmă, pentru o instituție/ONG și pentru o persoană fizică. Nominalizările se vor putea face doar on-line până la data de 6 mai, iar ulterior vor fi analizate de un juriu format din reprezentanți ai mass-media, oameni de afaceri locali, instituții publice și ONG-uri. Conform tradiției evenimentului, finaliștii la fiecare categorie (top trei în urma jurizării) vor avea statutul de invitați speciali la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, unde vor afla care sunt laureații acestei ediții.