Costica-RusustavaStavarache se laudă cu semnarea unui contract cu denunțătorul său din cel de al doilea dosar Costică Rusu.

Mă gândesc că nu s-or fi întâlnit chiar la semnare 🙂 . Dar nu-i timpul pierdut. Dacă se respectă termenul avansat de primar, poate s-or ține amândoi de panglica inaugurală, prin mai.

Oricum, e rost de scandat continuu. Rusu o să țipe că nu-i decontează Stavarache lucrările, din ranchiună că l-a pictat la DNA, iar primarul o să reclame lucrările de proastă calitate.

Și mai este o problemă. Cine aprinde becurile pe Milcov?

Sursele mele zic că n-ar fi tocmai în regulă semnarea contractului, atâta timp cât pe rolul instanțelor se mai află vreo două procese cu subiectul „Milcov”. Primul ar avea termen pe 8 februarie.

Textul publicat de Romeo Stavarache pe pagina sa oficială de facebook:

S-a semnat contractul pentru finalizarea străzii Milcov

Contractul semnat astăzi, 4 februarie 2016 are ca executant societatea comercială Phoenix Transbac SRL, cu o valoare a contractului de 5.981.042,76 plus tva. Durata lucrărilor este de 2 luni de la data ordinului de începere.

Imediat ce vremea ne permite, vom da ordinul de începere a lucrărilor pentru finalizarea obiectivului ”Reabilitare infrastructură urbană, zona I.L. Caragiale – Milcov – Intesecție strada Letea din municipiul Bacău”.

Estimăm că până la sfârșitul lunii mai 2016, lucrările să fie finalizate.

Pentru cine nu știe Phoenix Transbac SRL este societatea „boboc” (în traducere: cu care se poate prezenta la licitații) controlată de Costică Rusu, după ce a băgat în faliment firmele care l-au făcut celebru.