Costica-RusuCostică F. Rusu a cam nasolit-o. Cică, în ultima perioadă își împarte timpul între DNA și DIICOT. La prima instituție zice-se că se ocupă de Stavarache și Benea.

Apropo de Benea, când Costică F. urla despre el, televiziunea care-i găzduia declarațiile era tocmai 1 TV Bacău, cea a cărui patron a fost băgat în căcat tot de Costică.

De aia este bine ca jigodiile să nu fie girate în vreun fel, nici dacă subiectul este real, și în numele sfintei libertății de exprimare.

Distanța dintre șantaj (de presă) și libertatea de exprimare este mare cât Atlanticul. Nu există riscul de confuzie. Iar atunci era clar ca lumina zilei că omul șantaja.

Surse din cea de a doua instituție susțin că zilele libere ale lui Costică sunt numărate. El este fericitul posesor a mai multe dosare penale pline cu facturi false emise de firme fantomă coordonate de membri clanului Cordunenilor.

Numai la ultimul dintre ele procurorii ar fi calculat o gaură dată statului român prin ”tăvălirea” TVA-ului de aproximativ 6 milioane de euro.

Mi-e teamă că de când am prins eu sursa la o cafea și până când mi-am amintit să scriu, gaura dată statului cu facturi de la Corduneni a mai crescut.

F. este de la faliment sau de la Ferrari, după cum doriți.