DragneaCine e stăpânul?
Cine e jupânul?
Cine este șmecherul numărul 1?
Nu mai e nevoie ca să mă prezint …

Și nu este vorba de celebrul cantautor  Sorinel Puștiu, așa cum v-ați fi așteptat după versurile hitului, ci este vorba despre Liviu Dragnea, numărul 1 în PSD.

Asta au aflat, astăzi, pesediștii băcăuani.

Eu așa am înțeles. Că a venit și a strâns baronetul local PSD, să le zică cine-i „șmecherul numărul 1” în partid și că partidul ăsta, care le dă bani lor și prietenilor contracte, este condus. Și nu de la Stanbul, ci de la Bucale.

Îmi pare rău că înregistrarea, făcută cu telefonul, se aude ca dracu, de nici n-o mai pun.

Să mor de nu a zis aproape același lucru cu gurița lui.

La insistențele ziariștilor a nuanțat că „la rectificare va da bani tuturor primarilor, indiferent de culoare politică”. Bineînțeles! De aia și-a strâns astăzi primarii de prin cătunele Bacăului, ca ăștia să se laude la ăilalți ce bine e în PSD.

Dragnea a dat niște declarații cam la colțul blocului. Dacă-l luai repede și il ascudeai pe Benea după vreo cameră, habar n-avea unde se află.

Și a zis că le dă bani primarilor. Brusc, l-a luat interesul de spitalul lui Stavarache, și MRU e rău, Guvernul nu cade că-i făcut din interes național.

Nicio vorbuliță de vreun proiect mai serios de genul „centură de ocolire”, „autostradă” spre Ardeal, nu spre Pașcani, sau aeroport.

Ar fi putut vorbi despre astea, fix în aceeași calitate în care le-a vorbit primarilor PSD despre „bani la rectificare”.