Am fost revoltat când Tudorița Lungu a dat publicității statistica alocării de fonduri de la Ministerul Transporturilor. Aceleași calcule le-au mai făcut și alții prin Moldova.

M-am simțit „luat din gară” de pesediști când am citit, pe undeva prin presa băcăuană, că deputații PSD de Bacău se jură că madam Șaide ne va umple județul de bani și că fraierii ăia de la PNL și USR au depus amendamente aiurea.

Aș putea fi de acord cu ei (pesediștii) dacă ar fi ceva mai clari, mai transparenți. Adică să zică măcar ce proiecte vor fi finanțate, ce au ei în vedere, că nu pot fi alocați bani în secret. Sau ei pot?

Părerea mea este că n-au niciun proiect de susținut. N-au cerut bani pentru că n-au știut pentru ce. Înafară de construcția de biserici, podețe și plimbat patru roabe cu asfalt prin sate, n-au nicio idee despre cum să dezvolte zona din punct de vedere economic.

M-am enervat când, în plin scandal al alocării discreționare de bani de la buget către Teleorman, Constanța sau Timiș, la Digi FM, Cătălin Striblea îl întreba pe un reprezentant al Opoziției din regiunea de Nord-Est: „ce să faceți dumneavoastră cu banii?” Moderatorul a vrut doar să fie ironic la adresa Guvernului PSD-ALDE, numai că, fără să vrea neapărat, a scos pe gură un mare adevăr: administrațiile din zona asta a țării habar n-au ce să facă cu banii.