pisStavarache sau Benea? Liderii PSD şi PNL din Bacău au început deja concursul. Sau mi se pare? Bătaia, pe mai târziu. Deocamdată îşi verifică sculele. Care pişă mai tare.

Benea se lăuda că aduce banii de expropieri. Vreo 75 de miliarde de lei vechi. Că se apucă de treabă cu centura Bacăului.

Cred că până la primărie s-a auzit mono. Şi n-a prea convenit. Parcă ar fi cântat numai în boxa PSD (deşi Benea a avut grijă să deschidă şi canalul din dreapta).

Aşa că, imediat au adus-o pe ministra apelor şi, pac, meleonu de euroi. La pădurile pesediste nica. Adică tot mono. Numai că acum s-a auzit în boxa PNL.

Mie îmi convine. Să facă tot mai multe şi mai dese concursuri de astea pe bani pentru Bacău. Însă, tare mi-e că nu-i ţine.

Abia aştept să văd poza cu primul expropiat. Sau poza de grup de la sfârşit, dacă nu-s cumva secrete numele. Apropo, cum au ajuns ei la concluzia că trebuie atâţia bani?

Tot aşa de mult vreau să văd primul excavator de-al lui Rusu (nu-i aşa că el va câştiga?) că-şi bagă cupa în mâlul Bistriţei.