Candidatul PSD la Primăria Moinești, Paul Cotârleț ne invită sâmbătă la mare meci mare. Special pentru moineșteni i-a adus pe Belodedici, Vlădoiu & co.

„Sâmbătă / 6 Mai 2017 / Stadionul Petrolul din Moinești. Am deosebita plăcere de a vă invita la meciul demonstrativ de fotbal între generația de excepție a fotbalului românesc (selecționata națională de la începutul anilor 90) și echipa Petrolul Moinești din sezonul 1997-1998, cea care a fost la un pas să promoveze în prima ligă. Prin această partidă doresc a reînvia tradiția fotbalistică moineșteană ce datează din anul 1948 și să garantez că voi contribui la reeditarea performanțelor demult uitate”, zice pe contul său de facebook Cotârleț jr.

E foarte bine că mai dezmorțește orășelul dintre sonde. Îl mai animă puțin. Că li se vor fi sterpezit dinții de atâta cultură a la „Lira”, de poezii dadaiste și de scorțoșenie petrolist-cultistă.

Cotârleț nu ne zice și cine dă semințele la intrare și berea de după. Nu zice el mai multe. De exemplu cine plătește și cât. Dar astea-s amănunte. Bineînțeles că nu e campanie electorală 🙂 .

Măcar moineștenii au au stadion pe care să joace Belodedici.

Eu mă bucur de asemenea candidaturi, că altfel povești de astea frumoase nu s-ar petrece aievea. Nu-i așa că altfel n-ar fi interesat pe nimeni să reînvie fotbalul de mare performanță (în liga a doua) de la Moinești”?