postacÎn ţara asta totul se plagiază. Până şi comentariile de pe bloguri. Ieri am scris depre caftul din PSD. A scris şi Ionuţ Avram. Texte total diferite, cu tonalităţi şi idei diferite. Ce le uneşte pe cele două texte înafară de cele două subiecte războinice? Comentariile identice ca două picături de apă. La mine a scris o anume Maricica (normal, o anonimă), iar la Avram s-a semnat „sătul de Benea”.

Ori se plagiază între ei, ori e un postac stingher lipsit de inspiraţie. Şi în primul caz şi în al doilea eu le-aş tăia leafa pe motiv că trişează şi vor bani nemunciţi.

Partea cea mai tare e că eu am publicat textul cu pricina pe la 12 fără vreo două minute, iar comentariul a fost postat la fix 12.04. Asta da viteză de reacţie 🙂 şi viteză la scris.

Zilele astea or să tragă tare. Eu îi anunţ că nu voi mai publica niciun comentariu, oricât de decent ar fi scris din simplul motiv că nu vreau să fiu băgat la mijloc. De luni încolo se va face linişte şi pe zona asta. Dacă n-o fi luni o fi marţi şi tot se liniştesc.

O chestie destul de interesantă scrisă pe carbon14.ro: cât câştigă un postac de partid? Doar 700 lei/lună? Poate fi un început bun de afacere :).

Poza e de aici şi face toţi banii :).