Colega lui Lucian Stanciu Viziteu, deputat, vicepreședinte al Camerei Deputaților și președinte USR Bacău, a comis-o acum vreo 6 ani. A postat o nenorocire de mesaj nazist până la ultima literă.

Nu știu cine a descoperit mizeria, cert este că s-a stârnit o mică furtună în paharul activiștilor băcăuani.

A fost îndemnată, chiar foarte elegant, să adopte atitudinea Monei Muscă și invitată să-și vadă de ale ei.

Iritată duduița, vicepreședintă a USR Bacău și specialistă în toate, a reacționat. Reacția ei e un fel de „așa și ce ovarele mele vreți voi?”. Practic și-a reasumat afirmația de acum 6 ani și lansează un fel de contraatac, că, vezi Doamne, de fapt îi este atacat partidu’.

Abia acest răspuns mi-a întărit convingerea că userista băcăuană a făcut afirmația în deplină cunoștință de cauză și dacă ar fi avut cum ar fi acționat de acea manieră.

Reacția șefului ei politic e jenantă spre patetică.

Ai o colegă care se exprimă ca Goring și tu n-ai nici ovare să reacționezi, pentru că declarația acestuia nu poate fi trecută la categoria reacții.

„ Nu sunt de acord cu astfel de postări. La momentul comentariului pe Facebook, USR nu era încă înființat deci nu era membru USR. Filiala are mijloacele necesare pentru a gestiona exprimarea politică a propriilor membri”, atât mi-a putut declara Viziteu.

Atitudinea asta moale nu-i vreo noutate la domnia sa. Afirmațiile la adresa ziariștilor făcute cu puțin timp în urmă de șeful său de cabinet au rămas fără vreo consecință. Practic și le-a asumat.