Ziarul de Bacău a intrat, începând de joi, într-o vacanță forțată. Practic edițiile tipărite de joi și vineri n-au mai apărut în chioșcurile de difuzarea presei, iar pe site-ul ziarului ultimele noutăți au fost postate miercuri seara. Clienții cotidianului au fost anunțați, printr-un e-mail transmis miercuri, de acest inconveninet, cu precizarea că de luni totul va reintra în normal. Doar că astăzi, conducerea ziarului a mai transmis un e-mail prin care prelungea perioada până miercurea viitoare. Teoretic, miercuri ar trebui să găsim pe tarabe și Ziarul de Bacău, practic șansele sunt minime. Echipa redacțională habar nu are când va începe să lucreze din nou.

Ziarul de Bacău se află, de ceva vreme, într-un soi de reorganizare. După plecarea Alinei Râpă, administratorul ziarului a purtat negocieri cu mai multe persoane. Surse din ZdB susțin că astăzi în biroul directorului a apărut o doamnă (domnișoară). N-am reușit să aflu cine-i și de unde vine, cert este că n-a mai activat în zona media băcăuană.

Din câte se pare principala problemă la ZdB sunt banii, de vreme ce aceleași surse susțin că sunt întârzieri și de câteva luni la plata salariilor.