Este vorba doar de parlamentarii români din Adunarea Parlamentară NATO :). Deputatul băcăuan Gabriel Valse pare că s-a obişnuit cu zona asta. În ultimii 4 ani a fost simplu membru al delagatiei, calitate ce i-a permis să activeze ca raportor. Începe să-i placă. Dacă nu cumva şi-a făcut chiar un plan de carieră în sensul ăsta. El a fost votat astăzi în şedinţa plenului Parlamentulu, împreună cu ceilalţi 9 membri cu drepturi depline şi alţi 10 membri supleanţi. Unul dintre aceştia din urmă este un alt deputat băcăuan şi pesedist, Cosmin Necula.

Organizaţia reuneşte parlamentari din cele 28 de ţări membre ale Alianţei Nord-Atlantice. Adunarea Parlamentară a NATO este un important forum pentru dialogul parlamentar internaţional cu privire la probleme de securitate, politice, sociale şi economice. Adunarea reuneşte 257 membri cu drepturi depline din cele 28 de tari membre NATO.

PS: N-am înţeles de ce am primit alături de comunicatul de presă şi o poză în care Vlase este împreună cu Leon Panetta, şeful CIA. Probabil există vreo poveste în spatele ei.  Abia aştept să mi-o dezvăluie însuşi şeful delegaţiei României la Adunarea Parlamentară a NATO în direct la „Faţă în faţă”. Poate îşi face timp. 🙂