vlaseBacăul nu pierde ”poziția” de vicepreședinte al Camerei Deputaților, după demisia lui Viorel Hrebenciuc. Gabriel Vlase i-a luat locul ulterior-arestatului.

Acum, că tot a fost avansat de partid, Vlase ar putea să-și angajeze un consilier care să-i facă o adresă de email corectă. ”Cbinet Parlamentar” nu sună ”profi” deloc, doar dacă n-o fi vreo șmecherie și n-o pricep eu.

Nici diacriticele nu-s opționale. Iar dimensiunea fontului și nuanța nu se schimbă pe parcursul aceluiași text, că-i țigăneală.

Sigur că am priceput ce mi-a scris omul, era doar un fel de figuri de blogger. Dar, tot nu se face.

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a decis, sâmbătă, la Sinaia, să propună in funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputatilor, pe deputatul Gabriel Vlase.

Camera Deputaţilor şi Senatul au fost convocate, luni, în prima sesiune ordinară a anului 2015.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, începând cu ora 13.00, pentru a-şi desemna noua componenţă, respectiv vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii acestui for. Prima şedinţă a conducerii Senatului va avea loc începând cu ora 14.00, când se va alege noua componenţă a Biroului Permanent.

În schimb, același deputat are unul din cele mai bune și actualizate blogguri dintre politicienii băcăuani: gabrielvlase.ro .

Am făcut această constatare, cu surprindere, când căutam o poză în care personajul să fie mai puțin încruntat. Asta-i din Q-magazin.